Egy cseppnyi ezotéria...
Egy cseppnyi tudomány

Farkas Andrea

asztrológus oldala

Mit adhat neked az asztrológia?

 

Hétmilliárd Földlakó - hétmilliárd sors - hétmilliárd féle gondolkodás...

 

Az embereknek egyre nagyobb - és rohamosan növekvő - tábora válik befogadóvá, nyitottá az ezotéria irányában,- ők nyilván előbb vagy utóbb eljutnak egy "horoszkópushoz".

Milyen válaszokat keresel?

 

Van, akit a kíváncsiság vezet, van, aki elakad egy életfeladatnál...de olyannal is találkoztam már, akit a hitetlensége hozott hozzám, hogy aztán minden évben visszatérjen, mert a saját szemének is alig akar hinni :)

 

... pedig nem azért vagyok, hogy meggyőzzek.

Tudomány vagy ezo-bla-bla?

 

Az asztrológiának nincs szüksége sem fogadott, sem fogadatlan prókátorokra, mert ez a tudomány - bár sokan próbálják az ellenkezőjét elhitetni - önmagától hiteles.

 

Én azért tanultam, hogy segítsek Neked. 

"A világ tele van olyan dolgokkal, amelyekre a tudomány képtelen magyarázatot adni.

Én hiszek  a világegyetem misztériumában"               

 - Kanehara Hitomi -

Elemzések, tanácsadás

 

Ha döntéshelyzetbe kényszerít az élet, ha tanácstalan vagy bizonyos kérdésekben - akkor a radixodban választ találunk.

 

A horoszkóp elkészítését minden esetben a születési időd bepontosítása, korrekciója előzi meg. Ehhez szükségem lesz néhány adatodra, - ne ijedj meg tőle :) Az elemzést kérheted személyesen, vagy skype-on...

Oktatási, képzési rendszer

 

Rendszeresen indítok tanfolyamokat, - kis létszámmal, - ahol megismerheted a valódi asztrológia működését, megtanulhatod a "kódfejtést" az Univerzális törvények alapján, a Schőner-módszer segítségével.

 

Tanulásodat a Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának hivatásra jogosító  szakmai elismerésével zárod. 

Van egy csoport, ahol bátran felteheted az asztrológiával, vagy a horoszkópok készítésével kapcsolatos minden olyan kérdésedet, amelyekre eddig semmilyen választ nem kaptál - vagy nem mertél kérni - esetleg nem volt kitől. Itt őszinte kérdéseidre őszinte választ fogsz kapni, ezt megígérhetem. A Te képletedet (még) nem ismerem, tehát kérlek, ne a sorsod felől érdeklődj - az a fórum nem erről szól. Ellenben szeretném, ha megismernéd ezt az empirikus tudományt olyannak, amilyen valójában. Ne legyél szégyenlős, - kaptam én már hideget/meleget szkeptikusoktól éppúgy, mint kollégáktól... és az évek során megedződik az ember :) 

Beszélgessünk!

Keress minket a Facebookon is!