Egy cseppnyi ezotéria...
Egy cseppnyi tudomány

Farkas Andrea

asztrológus oldala

BABAHOROSZKÓP

 

Az Univerzumtól - az aszcendenstől és a napjegytől - kapott tulajdonságok már egészen pici korban megmutatkoznak.

 

Kérdezz csak meg egy többgyermekes anyukát, mi a véleménye, - mennyire különböznek egymástól a csemetéi, még az azonos nevelési elvek ellenére is...

 

Komoly segítség lehet minden szülőnek, ha tisztában van vele, hogy milyen reakciókra számíthat, milyen képességeket érdemes fejlesztenie, - majd később: merre terelgesse a gyermekét. 

Minden gyermek más és más...

 

Teljesen más bánásmód válik célravezetővé egy Oroszlán és egy Halak típusú palántánál, mint ahogyan hiába erőlteted a kézügyességet, a manuális tehetséget egy Vízöntőre - aki viszont a zseniális gondolkodásával tudna kitűnni...

 

A médiában a babahoroszkópok is általánosak, kizárólag Napjegy alapján készülnek - hitelességük is pont annyi. Személyes elemzéskor - csakúgy, mint a "felnőtt részlegen" - az aszcendens jegyét is figyelembe vesszük, mint legfontosabbat.

Miben segít?

 

Szerencsés a helyzet, mert már kötelezően  rávezetik a születéskor a kartonra az óra/percet, de itt is szükséges némi pontosítás - a szülő életeseményei alapján ez hamar megoldható.

 

Ha szeretnéd jobban megérteni gyermeked viselkedését, gondolkodását, - ha eredményesebben, kevesebb konfliktussal szeretnéd terelgetni az útján,- ha a képességeit maximálisan igyekeznél a szolgálatába állítani, akkor érdemes elkészíttetned a gyermeked horoszkópját.

Kedves Látogató! A szolgáltatás jelenleg túlterheltség miatt nem igényelhető.

Amennyiben mégis kitöltöd az adatlapot, vagy írsz egy üzenetet, válaszlevélben szívesen fogok Neked ajánlani egy Kollégát, aki szintén a Schőner-módszer szerint dolgozik,- és akire én is rábíznám magam. :)

Szeretnéd megtanulni a születési idő pontosításának módszerét?

Oktatási, képzési rendszer

 

Rendszeresen indítok tanfolyamokat, kis létszámmal, - ahol megismerheted a valódi asztrológia működését, megtanulhatod a "kódfejtést" az Univerzális törvények alapján, a Schőner-módszer segítségével.

 

 

Tanulásodat a 

Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának

 hivatásra jogosító  oklevelével zárod. 

Van egy csoport, ahol bátran felteheted az asztrológiával, vagy a horoszkópok készítésével kapcsolatos minden olyan kérdésedet, amelyekre eddig semmilyen választ nem kaptál - vagy nem mertél kérni - esetleg nem volt kitől. Itt őszinte kérdéseidre őszinte választ fogsz kapni, ezt megígérhetem. A Te képletedet (még) nem ismerem, tehát kérlek, ne a sorsod felől érdeklődj - az a fórum nem erről szól. Ellenben szeretném, ha megismernéd ezt az empirikus tudományt olyannak, amilyen valójában. Ne legyél szégyenlős, - kaptam én már hideget/meleget szkeptikusoktól éppúgy, mint kollégáktól... és az évek során megedződik az ember :) 

Beszélgessünk!