Egy cseppnyi ezotéria...
Egy cseppnyi tudomány

Farkas Andrea

asztrológus oldala

Magamról

 

Halak aszcendenssel és Bak Napjeggyel születtem néhány évtizeddel ezelőtt.

Már ettől is remekül keveredik bennem az okkultizmus a REAlitással - a korlátlanság a kötelességtudattal, - az ezotéria a valósággal, - az érzékenység a keménységgel...

 

Mivel az ember nem pusztán aszcendens és Napjegy, hanem olykor fényszög is :), így én valóban sokat kaptam a Vénusz, a Mars, a Merkúr, és a Nap jó és kevésbé jó tulajdonságaiból. Néha magamnak se vagyok egyszerű rejtvény, de számomra ez természetes állapot. Egy azonban nem vitatható: megszállottan szeretem a hivatásomat.

 

Vess csak egy pillantást itt oldalt a Jupiteremre ... ;)

Honnan hová?...

 

Az emberek iránti tiszteletet, a sorsok sokféleségének elfogadását, a problémák megfelelő kezelését talán nem lehet pusztán tanulás útján elsajátítani - de a kereskedelemben, üzletvezetésben eltöltött sok évem sem lehetett volna ennyire sikeres, ha ezek a tapasztalatok nem "kellően termékeny" talajra hullanak.

 

Biztos lehetsz abban, hogy akár kliensként, akár tanítványként kerülsz is velem kapcsolatba: nem adok ki félmunkát a kezemből. :)

... és miért?

 

Vannak , akik hosszú ideig keresgélik az útjukat, az életcéljukat... nálam is játszott néhány csavar.  Ám egyetlen személy - és a tudás, amit átadott - elég volt ahhoz, hogy teljes elkötelezettséggel válasszam az asztrológiát.

 

Elég volt megértenem, hogy ennek a tudománynak vajmi kevés köze van az újságokban olvasható, egyéb médiákban látható népbutításhoz, - és hogy szerteágazó területeinek mindegyike komoly és megingathatatlan alapokra épül. 

 

"Nem számít, minek hívnak. A tettek teszik az embert."          - Rango című film - 

Rossz hírem van a kételkedőknek: a valódi asztrológia működik.

 

Nem kicsit...nem félig...nem csak akkor, ha hiszel benne. A pontosan beállított radix-karika minden esetben a múltad, a jelened - és a jövőd. Egy segítő üzenet Tőled magadtól - Neked. Hogy mennyire hasznos, az csak a tolmácsoláson múlik... és én nagyon igyekszem, hogy jó tolmácsod legyek :)

 

Ha kérdésed van, keress meg bátran!

Név
Email
Üzenet

Van egy csoport, ahol bátran felteheted az asztrológiával, vagy a horoszkópok készítésével kapcsolatos minden olyan kérdésedet, amelyekre eddig semmilyen választ nem kaptál - vagy nem mertél kérni - esetleg nem volt kitől. Itt őszinte kérdéseidre őszinte választ fogsz kapni, ezt megígérhetem. A Te képletedet (még) nem ismerem, tehát kérlek, ne a sorsod felől érdeklődj - az a fórum nem erről szól. Ellenben szeretném, ha megismernéd ezt az empirikus tudományt olyannak, amilyen valójában. Ne legyél szégyenlős, - kaptam én már hideget/meleget szkeptikusoktól éppúgy, mint kollégáktól... és az évek során megedződik az ember :) 

Beszélgessünk!