Egy cseppnyi ezotéria...
Egy cseppnyi tudomány

Farkas Andrea

asztrológus oldala

Az ASZCENDENS

kiszámítása...

 

...és a születési idő korrigálása minden személyes horoszkóp alapja.

 

Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy milyen "jegyű"" - azaz a Zodiákus melyik részén állt a Nap, amikor született - de sokkal kevesebben ismerik az aszcendensüket.

Fő jellemvonásaink

 

... külső és belső tulajdonságainknak nagyobb részét ez határozza meg.

 

Amikor friss ismeretséget kötsz, az új ismerős viselkedéséből, kinézetéből, stílusából sokkal jobb eséllyel találod el az aszcendensét, mint a Napjegyét.

 

Próbáld csak ki!:)

Ha asztrológushoz fordulsz...

 

... nélkülözhetetlenné válik a születésed óra/percének - vagy legalább a napszaknak - az ismerete. Enélkül csak zavarosban halászunk és csalódottak leszünk mindketten - te azért, mert addig küldözgetlek rokontól-rokonig, hivataltól kórházig, míg meg nem szerzed ezt az adatot - én pedig azért, mert kíváncsi vagyok rád, de amíg ez nincs meg, addig nem tudok nekifogni a munkának. :) 

Kérlek, legjobb tudásod szerint töltsd ki a jobb oldalon lévő adatlapot!

"Az időnek nincs lábnyoma.   

              Jelet Te hagysz a járt időben. "          

 

     - Balla D. Károly -

Szeretnéd megtanulni a születési idő pontosításának módszerét?

Oktatási, képzési rendszer

 

Rendszeresen indítok tanfolyamokat, kis létszámmal, - ahol megismerheted a valódi asztrológia működését, megtanulhatod a "kódfejtést" az Univerzális törvények alapján, a Schőner-módszer segítségével.

 

 

Tanulásodat a 

Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának

 hivatásra jogosító  oklevelével zárod. 

Van egy csoport, ahol bátran felteheted az asztrológiával, vagy a horoszkópok készítésével kapcsolatos minden olyan kérdésedet, amelyekre eddig semmilyen választ nem kaptál - vagy nem mertél kérni - esetleg nem volt kitől. Itt őszinte kérdéseidre őszinte választ fogsz kapni, ezt megígérhetem. A Te képletedet (még) nem ismerem, tehát kérlek, ne a sorsod felől érdeklődj - az a fórum nem erről szól. Ellenben szeretném, ha megismernéd ezt az empirikus tudományt olyannak, amilyen valójában. Ne legyél szégyenlős, - kaptam én már hideget/meleget szkeptikusoktól éppúgy, mint kollégáktól... és az évek során megedződik az ember :) 

Beszélgessünk!