Egy cseppnyi ezotéria...
Egy cseppnyi tudomány

Farkas Andrea

asztrológus oldala

asztrológia tanfolyam

Asztrológia tanfolyam

 

Felső fokú asztrológiai képzés és alaptanfolyam a Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiáján

Babahoroszkópok

 

Komoly segítség lehet minden szülőnek, ha tisztában van vele, hogy milyen reakciókra számíthat, milyen képességeket érdemes fejlesztenie, - majd később: merre terelgesse a gyermekét. 

Gyermektervezés

 

Bébiterv a Jónás-naptár segítségével.  Egy ilyen fontos projectet ne bízz netes kalkulátorokra.

"Az asztrológia adatai megmagyaráztak olyan pontokat, amelyeket más módon nem lettem volna képes megérteni - mondta Carl G. Jung.

 

Nos - Jung idejében az asztrológia azoknak a sötét utaknak az egyike volt, amelyet tabutémának és tiltott területnek tekintettek. Akkoriban a horoszkóp készítése óhatatlanul "fekete báránnyá" változtatta a művelőjét, - a mai asztrológus pedig alig győzi a ráaggatott piszkos és felesleges cimkék tucatjaitól az irányzatot megszabadítani. Öngyógyítás, ​​​​​​​bioritmus számítás,​​​ ​​​​​tarot​​​​, számmisztika, természetgyógyászat, ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​asztrológia​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​… ​​​évezredes tapasztalatok, amik a világ dolgait az elfogadott tudományosságtól eltérően – azaz összefüggéseiben – vizsgálják. Kapott vagy szerzett képességek arra, hogy segítségedre legyenek. 

 

Sokan nevezik a ​​horoszkópot jóslásnak – én jobban szeretem a ​​​​​​​​​​​​​​sorselemzés​​​​​​​​​​​​​​​, vagy a „​​​​​​​prognózis​​​” szócskát… A csillagok, bolygók tanulmányozása nem mágia. ​​​Asztrológia​​ tanfolyamon​​, iskolákban, képzéseken elsajátítható tudomány, melyet kitűnő ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​asztrológiai ​​​​​​​​​​​​​​​​​​szoftver​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​tehet még pontosabbá. Az asztrológiai tanácsadás bőven magába foglalja azt a küzdelmes utat, amit Jung, és a többi - horoszkópot készítő - tudós megtett, és a tapasztalatot, amit évezredek alatt hozzáadott,- ennek segítségével találkozhatsz ezen a lapon személyre szabott  asztrológiai elemzéssel, szinasztriával, babahoroszkóppal, asztrológia oktatással, ezoterikus cikkekkel, információkkal.

asztrológiai elemzés

Személyes elemzés

 

Vannak élethelyzetek, amikor az embernek szüksége van útmutatásra – külső segítségre ahhoz, hogy tovább tudjon lépni. Az asztrológia ebben komoly segítséget tud nyújtani.

párkapcsolati elemzés

Szinasztria

 

A kapcsolati elemzés hatékonyan alkalmazható minden emberi “társuláskor”, legyen szó szerelmi, házastársi, üzleti, munkahelyi, családi, lakótársi, baráti kötődésről. Vajon Ti öszeilletek?…

aszcendens

Mi az aszcendensed?

 

Az aszcendens kiszámítása, – azaz a születési idő korrigálása minden személyes horoszkóp alapja. Enélkül minden asztrológus csak a zavarosban halászik…

 

Mit tud a horoszkóp? 

 

Érvek és ellenérvek az asztrológiáról

 

 

Valamikor - még születésed előtt - éteri kezedbe adtak egy hátizsákot, hogy pakolj bele ezt-azt... Jót, rosszat, örömöt, bánatot, sikert, kudarcot - mindent, amiből tanulhatsz, amitől fejlődhet a lelked. Az Univerzum nem engedhet meg magának "hibás" alkotóelemet - muszáj hát neked is valahogyan tökéletessé válnod. Amikor megszülettél - pontosan abban a pillanatban - ez a hátizsák átváltozott egy radix-karikává...benne van a sorsod. Az asztrológia egy csodálatos kódrendszer, - aminek kulcsa nem varázslat, nem mágia - és amit tudni kell és illik megfelelő alázattal kezelni. Ennek ellenére tudományként való elismertsége évezredek óta vita tárgyát képezi - az idők során többször volt támadásnak, sőt üldöztetésnek kitéve. Pedig útját nem kisebb nevek fémjelzik, mint Platon, Püthagorasz, Newton, Kepler... akiknek más irányú munkásságát eszünkbe se jut megkérdőjelezni. Miért hát ez az ellenséges viszonyulás az asztrológiához? A válasz talán két szó: ismeretlen és ​veszélyesen pontos. Akik tudják róla az utóbbit, azok mindig is tettek róla, hogy ismeretlen is maradjon.

ASZTRO - MOZI

Ha belegondolsz: furcsán gyanús, hogy a történelem során királyok, hadvezérek, diktátorok kértek tanácsot a csillagoktól - manapság sincs ez másképp, persze modernebb módszerekkel - és természetesen teljes titokban.  

 

Mégsem jutott soha pénz a fejlesztésére, miközben "brit tudósok" milliárdokat kapnak az olyan komolyságú kutatásaikra, miszerint a zöld színt kedvelők hatszor tovább élnek... Nos... khm...

Az asztrológia tudománya a hosszú és rögös úton sem kopott el. Mint egy igazgyöngy, amelyet lassacskán tisztítgatunk a rárakódott szennyeződésektől,-akkor is, ha sokan és sokféleképpen próbálják támadni, elhomályosítani. Néha avatatlan, hozzá nem értő kezekbe kerül - néha az avatott kéz is rosszul használja. Sajnos az összedobált újsághoroszkópok, a betelefonálós műsorok, a szimpla analógiákra épülő, pszicho-bla-blával körített elemzések nem csak a készítő hitelét rontják... De a képzett, hivatástudatos asztrológus nem adja fel, tovább keresi - és meg is találja az igazgyöngyöt, hogy aztán - mint egy kincset - át tudja adni a hozzá fordulóknak. 

 

Munkánkat nagyban segíti a 21. századi technika: ma már nem kell vonalzóval, körzővel felrajzolni a radixot, és a csillagászati adatok is remekül feldolgozhatóak. A fejlődés - a hátráltatások ellenére is - megállíthatatlannak látszik, a sok kis részletből lassan összeáll a NAGY EGÉSZ - mint ahogyan a horoszkóp apró momentumaiból kirajzolódik a személyiség és az életút. 

A Magyar Holisztikus Egyesület a világon az egyetlen, ahol a Schőner-módszert tanítják,- a mi tanulóink és klienseink a működő, sallangmentes asztrológiát kapják - ami közelebb van ahhoz a bizonyos igazgyöngyhöz, mint az utolsó évezredekben bármikor volt. 

 

Mit tud tehát a horoszkóp? Mindent. A többi csak az asztrológus szaktudásán, felkészültségén és alázatán múlik. A "kódfejtést" nem lehet fél év alatt megtanulni...talán egy élet is kevés,- de mai tudásunk elég ahhoz, hogy utat mutasson, segítséget nyújtson amikor elakadsz. Ha valaki mást mond, az nem találkozott még a valódi asztrológiával. 

Egy idézettel szeretnélek utadra bocsátani - szavaiból időtálló bölcsesség árad.

 

"Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben … Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra … Megértek, nem éppen hajlamaikkal vagy szeszélyeikkel, hanem belülről, valamilyen kivédhetetlen csillagászati törvény parancsa szerint, ahogy az égitestek találkoznak a végtelen térben és időben, hajszálnyi pontossággal, ugyanabban a másodpercben, amely az ő másodpercük az évmilliárdok és a tér végtelenségei között. "                           

                                                                                                                                                      - Márai Sándor -