Egy cseppnyi ezotéria...
Egy cseppnyi tudomány

Farkas Andrea

asztrológus oldala

A személyes elemzés lényege

 

Vannak élethelyzetek, amikor az embernek szüksége van útmutatásra - külső segítségre ahhoz, hogy tovább tudjon lépni.

 

A 21. században, - a "szív korszakában" - már semmi kivetnivaló nincs abban, ha megfelelő szakemberhez fordulsz,- legyen az lélekgyógyász, kineziológus vagy éppen asztrológus.

 

A világ nyitottsága elérte azt a szintet, hogy egyre többen veszik igénybe az ősi tanácsadások valamelyikét, hiszen lassan rájövünk, hogy - a modern kor minden igyekezete ellenére - abban van a megoldás, ha önmagunkat kellően megismerjük

Kezedben a jövőd

 

És néha az sem baj, ha kicsit elébe megyünk a történéseknek - ha fel vagyunk készülve - ha tudjuk, hogy az adott szituációban kitől, honnan, mikor számíthatunk támogatásra,- vagy épp mely irányból várható akadály... 

 

Az asztrológia mindezekben komoly segítséget tud nyújtani. Egy lelkiismeretesen beállított képlet választ ad olyan kérdésekre is, amiket önmagadnak is csak félve teszel fel - de azokra is, amelyek segítenek átlendülni egy-egy nehezebb döntésen, problémás területen.

 

A teljes elemzés tartalmazza a személyiségednek azon vonásait, amelyeknek megismerése által sikeresebb lehetsz az "élet nagy gátfutó versenyén", de sok információval szolgál a szűkebb-tágabb környezetedről, az emberi kapcsolataidról, a dolgokhoz való  - helyes vagy helytelen - viszonyulásodról...stb.

Mennyi az annyi?

 

A személyes elemzés körülbelül két-három órát igényel mindkettőnk idejéből, - de akkor sem hagyjuk félbe, ha tovább tart... :) 

 

A Schőner-módszer elég tényszerűen és konkrétan kezeli és tárja fel a sorsodat, bla-bla nélkül - mondhatni "könyörtelenül" - van otthon a múltadban, a jelenedben és a jövődben, ezért azt kérem: alaposan gondold végig, hogy amit kérdezel, arra valóban tudni szeretnéd-e a választ. 

 

Amennyiben úgy döntesz, hogy  jó lenne könnyebben venni az akadályokat: töltsd ki a lenti űrlapot, hogy korrigálhassam a születési idődet, - felvehessük a kapcsolatot - és megbeszélhessük a részleteket. 

Kedves Látogató! A szolgáltatás jelenleg túlterheltség miatt nem igényelhető.

Amennyiben mégis kitöltöd az adatlapot, vagy írsz egy üzenetet, válaszlevélben szívesen fogok Neked ajánlani egy Kollégát, aki szintén a Schőner-módszer szerint dolgozik,- és akire én is rábíznám magam. :)

"Az időnek nincs lábnyoma.   

              Jelet Te hagysz a járt időben. "          

 

     - Balla D. Károly -

Szeretnéd megtanulni a születési idő pontosításának módszerét?

Oktatási, képzési rendszer

 

Rendszeresen indítok tanfolyamokat, kis létszámmal, - ahol megismerheted a valódi asztrológia működését, megtanulhatod a "kódfejtést" az Univerzális törvények alapján, a Schőner-módszer segítségével.

 

 

Tanulásodat a 

Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának

 hivatásra jogosító  oklevelével zárod. 

Van egy csoport, ahol bátran felteheted az asztrológiával, vagy a horoszkópok készítésével kapcsolatos minden olyan kérdésedet, amelyekre eddig semmilyen választ nem kaptál - vagy nem mertél kérni - esetleg nem volt kitől. Itt őszinte kérdéseidre őszinte választ fogsz kapni, ezt megígérhetem. A Te képletedet (még) nem ismerem, tehát kérlek, ne a sorsod felől érdeklődj - az a fórum nem erről szól. Ellenben szeretném, ha megismernéd ezt az empirikus tudományt olyannak, amilyen valójában. Ne legyél szégyenlős, - kaptam én már hideget/meleget szkeptikusoktól éppúgy, mint kollégáktól... és az évek során megedződik az ember :) 

Beszélgessünk!