Egy cseppnyi ezotéria...
Egy cseppnyi tudomány

Farkas Andrea

asztrológus oldala

A kapcsolatok elemzése...

 

a köztudattól eltérően - nem korlátozódik csupán a párkapcsolatokra és a szerelmi kapcsolatokra, bár kétség kívül ott is nagyon hasznos tud lenni. :)

 

Ugyanilyen hatékonyan alkalmazható minden más emberi "társuláskor", legyen szó üzleti, munkahelyi, családi, lakótársi, baráti kötődésről... A bulvárlapok által megírt "Józsi Bak, tehát tökéletesen összeillik Terikével, aki Szűz..." típusú eladásnövelő cikkeknek nem sok köze van a valódi szinasztriához, ezek még kiindulási alapnak is esélytelenek.

Mikor hasznos?

 

Természetesen itt is szükség van mindkét fél bepontosított horoszkópjára,- aminek elengedhetetlen feltétele, hogy mindketten tudjanak róla. 

 

Frissen induló kapcsolatoknál éppúgy segítség lehet, mint problémás viszonyok rendezésénél. (Kicsit nehezebb lesz a dolgod, ha az összeférhetetlen szomszéddal szeretnél békülni - lehet, hogy elsőre nem fogja érteni, mi köze a vitátokhoz a szülei házasságkötésének, meg a baleseteinek...de bízzunk egymás kreativitásában, - és abban, hogy nem veszi további provokációnak.

Én mindent el fogok követni, megígérem :))

A jövő tudománya

 

A (szellemileg) fejlettebb országokban egyébként elég komoly gyakorlata van annak, hogy kezdődő üzlettársi vagy munkatársi viszonyoknál közös elemzést kérnek - ott már tudják, hogy megelőzhető vele sok későbbi konfliktus.

 

Nálunk ez még gyerekcipőben járó megoldás, de az asztrológia rohamos fejlődése, és elfogadása azt mutatja, hogy talán nem vagyunk teljesen reménytelenek ezen a vonalon (sem).

Kedves Látogató! A szolgáltatás jelenleg túlterheltség miatt nem igényelhető.

Amennyiben mégis kitöltöd az adatlapot, vagy írsz egy üzenetet, válaszlevélben szívesen fogok Neked ajánlani egy Kollégát, aki szintén a Schőner-módszer szerint dolgozik,- és akire én is rábíznám magam. :)

Van egy csoport, ahol bátran felteheted az asztrológiával, vagy a horoszkópok készítésével kapcsolatos minden olyan kérdésedet, amelyekre eddig semmilyen választ nem kaptál - vagy nem mertél kérni - esetleg nem volt kitől. Itt őszinte kérdéseidre őszinte választ fogsz kapni, ezt megígérhetem. A Te képletedet (még) nem ismerem, tehát kérlek, ne a sorsod felől érdeklődj - az a fórum nem erről szól. Ellenben szeretném, ha megismernéd ezt az empirikus tudományt olyannak, amilyen valójában. Ne legyél szégyenlős, - kaptam én már hideget/meleget szkeptikusoktól éppúgy, mint kollégáktól... és az évek során megedződik az ember :) 

Beszélgessünk!